Om os

Vil du have enkle løsninger på svære udfordringer, er vi måske din næste leverandør

Et grundlæggende element i BCP er kvalitet & kompetence. Elementer som vi har båret med os gennem mere end 25 år i branchen. Vi er en virksomhed med et formål: at hjælpe kunder med integration af stregkodeudstyr til eksisterende & nye systemer.

Vi er drevet af at levere State Of The Art i alt hvad vi foretager os – Uanset om det blot er levering af en enkelt stregkodescanner, eller komplette systemer.

Vores medarbejdere har i mange år arbejdet målrettet med logistik- og stregkodeløsninger. Som leverandør til mange af Danmarks mest anerkendte virksomheder, har vi opbygget en enestående kompetence indenfor vores felt. Vi arbejder alle hårdt på at skabe værdi for dig som kunde, og du skal således opleve en fokuseret servicemindedhed og kompetence, som afspejles ved en hver kontakt med os.

Den langsigtede forskel, er en tilgang som vi praktiserer på tværs af alting.

BCP ApS arbejder som et konsortium, en model som vi med stor succes har praktiseret gennem mere end 25 år. Vi har opbygget et af branchens absolut mest kompetente teams, og dækker alle aspekter inden for Lagerstyring & stregkoder. Vores fornemmeste opgave er for alt i verden at tilføre værdi. Det gør vi ved at møde kunden præcis der hvor kunden er, og løse opgaverne kompetent, hurtigt, nemt, og til den helt rigtige pris.

BCP er totalleverandør som tager ansvar for at alle elementer spiller sammen.

Stregkodescannere - Håndterminaler/PDA - Truckterminaler - Labelprintere - Labels
Farvebånd - Softwareudvikling – Lagerstyring – Rådgivning – installation – konfiguration - Montage

Aktuelle tilbud

ZEBRA LI3678ER, DS3678ER, ZT610, ZT620, TC77, HONEYWELL PX45, DATALOGIC SKORPIO X5.

”Oplevelsen af en totalleverandør, som dækker alle aspekter”

Kundens og vores succeskriterier bliver til et fælles mål.

Ekspertise samlet ET sted – EN totalleverandør