Konsulentrådgivning

Vi gennemskuer kompleksiteten, og går direkte til sagens kerne

Målrettet rådgivning med afsæt i
kundens forretning og den konkrete branche

BCP har i mange år arbejdet målrettet med at understøtte forretningskrav ved hjælp af innovative og effektive it-løsninger. Med udgangspunkt i vores kunders forretning og arbejdsgange kan vi skitsere én eller flere løsninger, der skaber øget værdi. Dette med afsæt i vores kendskab til forretningen og den specifikke branche.

Identificering af optimeringsmuligheder

Ved at anvende interviews og agile metoder, får vi i samarbejde med kunden kortlagt de områder i forretningen, der kan optimeres. Uafhængigt af, hvorvidt det er processer på hovedkontoret eller i produktionen, har vi altid fokus på de menneskelige ressourcer. Det er med til at skabe langsigtede og kontinuerlige resultater.

Skræddersyet til dine behov

Vi leder it-projekter og udvikler it-løsninger på en måde, der giver vores kunder størst mulig kvalitet, effektivitet og forudsigelighed. Hver gang.

Kvalitet, effektivitet og forudsigelighed betyder alt for BCP – fordi det betyder alt for vores kunder. Det er vores strategiske mål, at vi hele tiden forbedrer kvaliteten, effektiviteten og forudsigeligheden i vores udviklingsprocesser.

Vores agile tilgang til softwareudvikling er fundamentet for at skabe pålidelige og brugervenlige produkter og løsninger til vores kunder. Ved at kombinere ​​CMMI, Lean og Scrum kan vi arbejde agilt inden for nogle kontrollerede rammer. Vi definerer og styrer processerne ved hjælp af CMMI, mens Scrum er med til at sikre, at processerne effektivt bliver implementeret i det daglige arbejde.  Vores tankegang er drevet af Lean, hvilket sikrer, at vi har et kontinuerligt fokus på at forbedre os i alt, hvad vi gør, stræber efter de bedste resultater og den højeste grad af effektivitet.

Denne tilgang til softwareudvikling gør os i stand til at levere til tiden og til den aftalte pris og kvalitet.

Værdi

  • Overblik over de områder i forretningen, hvor der er mulighed for optimering
  • Kunden får mulighed for at deltage i et team, der udelukkende har fokus på at nå frem til den bedste løsning
  • En samarbejdspartner, der kan byde ind med bred erfaring med viden om projektledelse, styring af processer m.v.

Tæt dialog og inddragelse af kunden

Under udviklingen af løsningerne bliver kunden inddraget som en naturlig del af teamet, så løsningen lever op til de oprindelige krav. Lige så vigtigt er det dog, at løsningen også lever op til og er tilpasset de nye krav og ønsker, der er opstået undervejs i processen.

I BCP arbejder vi konstant på at forbedre vores processer med henblik på at øge vores effektivitet. Dette betyder konkret for vores kunder, at de kan forvente en samarbejdspartner, som holder, hvad der bliver lovet og som leverer til tiden uden uforudsete fejl og mangler. Endeligt tager BCP udgangspunkt i den specifikke forretning og leverer en løsning, der passer til den konkrete situation.

Ønsker du rådgivning, eller oplysning om pris og leveringstid, så kontakt os på telefon 7174 7035

Aktuelle tilbud

ZEBRA LI3678ER, DS3678ER, ZT610, ZT620, TC77, HONEYWELL PX45, DATALOGIC SKORPIO X5.

Ring til os og få rådgivning

Du har nødvendigvis ikke brug for den dyreste og mest robuste model. Lad os anbefale den rigtige løsning til lige netop din opgave.

Skriv til os