Leasing, der passer til dig

Det giver rigtig god mening at lease stregkodeudstyr. Specielt fordi gevindsten ved at investere i denne teknologi belønnes med det samme. Du skal ikke vente til om eks. 1,2 ell.3 år for at blive break-even. Derud over finansieres investeringen over driften, hvilket er endnu en fordel i forhold til afskrivning.
Det er forbløffende, hvad man kan lease: IT-servere, POS til detailhandlen, Truckterminaler, stregkode scannere, og håndterminaler, software – ja faktisk tilbyder vi leasing til alt hvad vi leverer. Du kan finansiere det hele og meget mere med os.
Med alle de tilgængelige muligheder, hvorfor bør du så lease med BCP? Det er lige meget, om din virksomhed er et lægehus eller en SMV – vi hjælper dig personligt. Vi tilbyder rådgivning til fordelagtige vilkår til små anskaffelser samt hurtig og professionel behandling.
Vi benytter den førende virksomhed i Europa inden for IT-leasing med små anskaffelser.
Nemt og gennemskueligt!
Vi aftaler en løbetid på enten 24, 36, eller 48 måneder. Vi fastlægger samtidigt restværdien, således at du som kunde ved præcist hvad det koster at erhverve udstyret til jeres ejendom, efter endt leasing periode. Således kender du din månedlige driftsomkostning, løbetide, og restværdi – Nemt og enkelt.

VORES LEASINGLØSNINGER

Er du på udkig efter traditionel leasing eller noget helt unikt bare til dig. 
KLASSISK LEASING Den nemme, hurtige og fordelagtige løsning til finansiering af virksomhedens udstyr.
RAMMEAFTALE Har du regelmæssigt brug for leasing? Med en Rammeaftale for leasing bliver det hurtigere og nemmere.
Ring til os og hør om mulighederne Tlf.: 71747035 Email: Ordre@bcpservice.dk

Aktuelle tilbud

ZEBRA LI3678ER, DS3678ER, ZT610, ZT620, TC77, HONEYWELL PX45, DATALOGIC SKORPIO X5.