Panasonic Tablet

Panasonic Toughbook – når kun det absolut bedste er godt nok!

Panasonic Toughpad er med til at fremme effektivitet og produktivitet på måder, der ikke tidligere var mulige.Panasonic ToughPad - Robust tablet

Den er særligt velegnet til let anvendelse i marken inden for brancher som f.eks. luftfart, bygge- og anlægsindustrien, kørende sælgere og teknikere samt i den offentlige sektor, hvor ekstreme arbejdsforhold er en konstant udfordring og konsekvenserne af sammenbrud er betydelige.

Toughpad-modellerne er udformet til at opfylde de samme standarder som alle Toughbooks og er dermed langt mere holdbare end lignende tablets på markedet. Toughpad er faldtestet i henhold til MIL-STD-810G og har en IP-klassificering for modstandsdygtighed over for støv og vand.

Enhedens indvendige magnesiumramme fungerer som et stærkt skelet, der beskytter de indvendige dele og printplade mod slag og stød ved fald mod gulvet. Elastomerbelægningen på enhedens hjørner reducerer stødkraften ved tab og beskytter skærmen. Skærmglasset er kemisk hærdet og direkte fæstnet til skærmen, hvilket gør glasset mere modstandsdygtigt over for vibrationer og stød og giver bedre skærmsynlighed.

Takket være den matte skærm, der kan ses i dagslys, samt Toughbooks førsteklasses produktkvalitet, professionel sikkerhed og avancerede enhedsstyring, er Toughpad-modellerne de mest robuste og pålidelige tablets til virksomheder på markedet.

Styrk Din Arbejdsstyrke med Panasonic Rugged Tablets

Panasonic rugged tablets er det ultimative valg til virksomheder, der kræver pålidelige og robuste mobile enheder til at styrke deres arbejdsstyrke. Med deres holdbare konstruktion, avancerede funktioner og pålidelige ydeevne er Panasonic rugged tablets designet til at klare de mest krævende arbejdsforhold.

Funktioner og Fordele:

  1. Robust Konstruktion: Panasonic rugged tablets er bygget til at modstå stød, fald, støv, vand og ekstreme temperaturer, hvilket gør dem velegnede til brug i krævende arbejdsmiljøer som byggepladser, lagerfaciliteter og produktionsanlæg.
  2. Lang Batterilevetid: Med lang batterilevetid kan Panasonic rugged tablets holde strøm hele dagen uden behov for hyppig opladning. Dette sikrer, at dine medarbejdere kan være produktive selv på lange skift eller i områder med begrænset adgang til strøm.
  3. Høj Ydeevne: Trods deres robuste design kompromitterer Panasonic rugged tablets ikke på ydeevnen. De er udstyret med kraftfulde processorer, store mængder hukommelse og avancerede grafikkort, der sikrer lynhurtig respons og problemfri multitasking.
  4. Fleksible Montagemuligheder: Panasonic rugged tablets tilbyder forskellige montagemuligheder, herunder håndholdt, bærbart og monterbart på køretøjer. Dette giver dig mulighed for at tilpasse enhederne til dine specifikke arbejdsprocesser og miljøkrav.
  5. Integration med Eksisterende Systemer: Panasonic rugged tablets kan nemt integreres med dine eksisterende forretningsapplikationer og backend-systemer, hvilket sikrer sømløs dataudveksling og øget produktivitet.

Hvorfor vælge Panasonic Rugged Tablets?

Panasonic er en pålidelig leverandør af rugged tablets med mange års erfaring inden for branchen. Med deres avancerede teknologi, pålidelige ydeevne og fremragende holdbarhed er Panasonic rugged tablets det ideelle valg for virksomheder, der kræver pålidelige mobile enheder til deres arbejdsstyrke.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Panasonic rugged tablets kan gøre en forskel i din virksomhed.


Ring til os og få rådgivning

Bliv ringet op