Lokationsetiketter

Stregkode-labels, vi kalder dem selv ofte for Lokationslabeltionslabels (fra Lokationslabellitets-angivelse), er uundværlige i logistikområder, så som lagre og magasiner. Vores trykte stregkode-labels er yderst velegnet til brug på for eksempel reoler eller hylder, og de fås i forskellige farver og størrelser. Derudover kan man vælge mellem magnetiske eller selvklæbende etiketter. Disse labels kan trykkes med Lokationslabellitets-nummer, stregkode og eventuelt et kontroltal, lige som ved trykte gulvmarkeringer.

Labels med stregkode

Stegkode-labels fra BCP fås med forskellige slags stregkoder. De vigtigste forskelle mellem stregkodetyperne er: antallet af forskellige tegn, som kan medtages, afstanden mellem stregerne og stregernes tykkelse.

BCP leverer følgende stregkoder som standard på labels:

  • Kode 128: kan indeholde både tal og bogstaver (alfanumerisk), 128 forskellige tegn.
  • Kode 39: kan indeholde både tal og bogstaver (alfanumerisk), 43 forskellige tegn.
  • 2/5 interleaved: kan kun indeholde tal (numerisk), 0 til og med 9.

Labels med andre stregkoder, så som EAN 128, leveres også efter anmodning.

2D stregkoder så som DataMatrix

Udover den ovennævnte 1D-stregkode findes der også 2D-stregkode. Et kendt eksempel er QR-koden. Disse stregkoder kan indeholde mere information, men bruges ikke ofte i lagerområder. De har vist sig de seneste år i marketing-udtryk, for eksempel til at lave et interaktivt link til en hjemmeside.

Der bruges dog 2D-stregkoder i logistikområder, men så drejer det sig ofte om DataMatrix-stregkoden. Datamatrix kan ses som anden generations stregkoder, og den største fordel ved disse er at de kan indeholde mere information end de konventionelle stregkoder.

Vores stregkode-labels leveres også efter anmodning med 2D-stregkoder så som DataMatrix eller Aztec.

Forskellige labelkvaliteter

Alle labels er lamineret. Det skinnende, transparente dæklag sørger for en fremragende beskyttelse af påtrykket – eventuelt stregkode – som næsten ikke tager skade af snavsede forhold. Lokationslabeltionslabels kan både bruges inde og ude. De selvklæbende labels er forsynet med et kraftigt, permanent limlag og klæber på alle flade, fedtfri flader.

Stregkode-labels fås i forskellige kvaliteter:

  • Lokationslabel Premium: robust label med meget kraftigt limlag. Egnet til alle flade flader. Kan bruges på alle gængse reolsystemer.
  • Lokationslabel Lite: fleksibel, universel label. Egnet til alle flader. Kan bruges der hvor risikoen for beskadigelse er lille, så som hyldesystemer. Denne (stregkode) label er også velegnet til brug i standard etiketholdere.
  • Lokationslabel Long Distance: denne robuste label er forsynet med et ekstra retroreflekterende mellemlag. Denne label er meget velegnet til brug der hvor scan-afstanden er stor eller hvor der er dårlig belysning.

Magnetiske stregkode-labels

Bagsiden af de magnetiske Lokationslabeltionslabels sørger for god klæbning på metalreoler. Magnetiske labels er lige nemme at anbringe og fjerne eller flytte. Ved brug i kulde- og fryseklimaer gælder, at den lave temperatur har en gunstig indflydelse på label-klæbningen. Det gør at brugen også er optimal der.

Farve og tryk

Den standardmæssige baggrundsfarve er gul eller hvid. Teksten trykkes altid i sort. Der leveres dog også andre baggrundsfarver, for eksempel rød, grøn, orange eller blå. Udover med Lokationslabellitets-numre kan en label også trykkes efter ønske med for eksempel artikelnumre eller navne.

Har du spørgsmål vedrørende stregkode-labels eller specielle ønsker bedes du kontakte os.

Ring til os og få rådgivning

Bliv ringet op