BARTENDER

BARTENDER LABEL SOFTWARE

Med BarTender®-softwaren er det muligt at forbedre sikkerheden og effektiviteten samt overholde regler og standarder ved, at oprette og automatisere udskrivning og styring af etiketter, stregkoder, RFID-tags, plastkort m.m.

BarTender 2019 tilbyder en ny og forbedret udgave af det verdenskendte label software, med nye dynamiske funktioner og fordele, som vil hjælpe dig med at øge produktiviteten.

  • Øge hastigheden af varer, der skal igennem logistikkæden
  • Få den rette medicin ud til rette patient i rette tid
  • Informere medarbejderne om, hvordan de skal håndtere farlige kemiske stoffer
  • Fortælle en forælder, at en snack indeholder en ingrediens, som barnet er allergisk over for
  • Spore en fødevarebåren sygdom tilbage til det sted, hvor den opstod
  • Mindske svind i detailhandelen
  • Opfylde regulatoriske krav med verdens mest omfattende stregkodesoftware
  • og meget mere.

PRØV BARTENDER GRATIS i 30 dage! Klik her:

Download prøve version

Vi forhandler alle fabrikater og har markedets laveste priser. Ring for priser og rådgivning på tlf.: 7174 7035

Optimer din etiketdesign med Bartender

Bartender er den ultimative løsning til professionelt etiketdesign og styring af mærkning i din virksomhed. Med Bartender kan du skabe, tilpasse og administrere etiketter til dine produkter med lethed og præcision, uanset din virksomheds størrelse eller branche.

Funktioner og fordele:

  1. Brugervenligt designinterface: Bartender tilbyder en intuitiv og brugervenlig grænseflade, der gør det nemt for dig at designe smukke og funktionelle etiketter uden behov for dybdegående teknisk viden.
  2. Fleksible designmuligheder: Skræddersy dine etiketter præcis efter dine behov med et væld af designværktøjer, skrifttyper, grafik og skabeloner, så du kan skabe etiketter, der skiller sig ud og passer perfekt til dine produkter.
  3. Integration med eksisterende systemer: Bartender kan integreres problemfrit med dine eksisterende databaser og forretningsapplikationer, så du kan importere data direkte til dine etiketter og minimere fejl.
  4. Printstyring og overvågning: Få fuld kontrol over dine udskriftsprocesser med avancerede printstyringsfunktioner, der sikrer nøjagtighed og kvalitet, samtidig med at du kan overvåge udskriftsstatus og ressourceforbrug.
  5. Sikkerheds- og overholdelsesfunktioner: Opfyld lovgivningsmæssige krav og industristandarder med indbyggede sikkerhedsfunktioner og muligheder for sporbarhed og revisionsstyring.

Hvorfor vælge Bartender?

Bartender er ikke bare et etiketdesignprogram; det er en komplet løsning til effektiv mærkningsstyring, der kan øge produktiviteten, sikre kvaliteten og overholde regler og standarder. Uanset om du arbejder inden for fødevareindustrien, sundhedssektoren, produktion eller detailhandel, kan Bartender hjælpe med at optimere din mærkningsproces og sikre en problemfri drift.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Bartender kan revolutionere din virksomheds etiketdesign og mærkningsstyring.

Ring til os og få rådgivning

Bliv ringet op