Airwatch Remote Management

The AirWatch Agent leverer en komplet Mobility Management af alle af dine Windows enheder, inklusive Windows Phone. AirWatch giver din IT-afdeling evnen til en hurtig registrering af mobile enheder i virksomhedens miljø, konfiguration og opdatering af indstillinger af mobile enheder over-the-air (OTA), muligheden for at håndhæve sikkerheds-og compliance politikker og for en sikker fordeling af apps via AirWatch App Catalog. AirWatch tilbyder yderligere en komplet synlighed af den hele mobile enhed og app installation. AirWatch Agent arbejder sammen med AirWatch konsollen og anvendes til at registrere en eller flere mobile enheder. AirWatch fokuserer på slutbrugerens erfaringer og tilbyder dig muligheden for: • Adgang til virksomhedens ressourcer og indstillinger, modtagelse af push-beskeder, sporing af GPS placeringer og giver dig muligheden for at fjerne enheden med minimum effekt på ydeevnen og levetiden af batteriet. • Overfør og installér offentlige og interne forretningsprogrammer som din organisation fordeler via AirWatch App Catalog • Visning af realtid hardware og anvendelses opgørelser, sikkerhedsstatus, hukommelses-og batteriforbrug og netværk oplysninger.

Optimer din virksomheds mobilitet med Airwatch

Airwatch er den førende løsning til mobilitetsstyring, der hjælper din virksomhed med at håndtere og sikre alle dine mobile enheder på én centraliseret platform. Med Airwatch kan din virksomhed opnå en problemfri og sikker mobil arbejdsstyrke, der øger produktiviteten og sikrer dataintegritet.

Funktioner og fordele:

  1. Centraliseret administration: Administrer alle dine mobile enheder, uanset om det er smartphones, tablets eller bærbare computere, fra én enkelt brugervenlig kontrolpanel.
  2. Sikkerhedsstyring: Beskyt dine data med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder fjernsletning af data, kryptering og adgangskontrol, så du kan opretholde fortroligheden og overholde lovgivningsmæssige krav.
  3. Applikationsstyring: Administrer og distribuer apps til dine medarbejdere på en problemfri måde, så de altid har adgang til de nødvendige værktøjer og ressourcer.
  4. Identitetsstyring: Forenkle adgangsadministrationen med enkeltlogon og identitetsfornyelse, der gør det nemt for medarbejderne at få adgang til virksomhedsressourcer på tværs af enheder.
  5. Mobilitetsanalyse: Få indblik i din virksomheds mobilitetsmønstre og ydeevne med avancerede analyseværktøjer, der hjælper med at optimere drift og ressourceallokering.

Hvorfor vælge Airwatch?

Airwatch er mere end bare en mobilitetsstyringsløsning. Det er en partnerskab, der hjælper din virksomhed med at nå sine mål gennem innovativ teknologi og enestående support. Med Airwatch kan du være sikker på, at din virksomheds mobilitet er i trygge hænder, så du kan fokusere på at skabe værdi og vækst.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Airwatch kan revolutionere din virksomheds mobilitetsstrategi.

Ring til os og få rådgivning

Bliv ringet op