Mobile håndterminaler

Opticons mobile computer produktsortiment består af højt avancerede produkter, som kan tilbyde meget mere end scanning. Opticon mobile scanningsenheder vælges ofte af kunder, som har brug for en komplet løsning i et enkelt produkt.

Vores mobile computere tager scanning til et nyt niveau af kompleksitet, fordi vores scannere indeholder GPS og kan forbinde på forskellige måder til at give dataoverførsel i realtid på ethvert tidspunkt. Vores mobile computere kører på forskellige operativsystemer som Windows Mobile, Android og proprietære operativsystemer, der muliggør brug af brugerdefinerede applikationer.

Hvorfor købe en mobil computer løsning fra Opticon?

Opticons mobile computere af høj kvalitet har automatisk 2 års garanti. Med over 16 kontorer globalt, så der er altid et Opticon kontor i nærheden. Opticon tilbyder kundeorienteret service og har en intern reparationsafdeling, hvis du nogensinde har brug for det.

Lad os hjælpe dig med at designe en løsning, der opfylder dine behov

Leder du efter en løsning til at løse dit branchespecifikke problem? Med vores tekniske knowhow og din ekspertise på markedet kan vi hjælpe med at designe din perfekte løsning. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Opticon er ofte et prismæssigt konkurrencedygtigt godt bud på løsning af jeres opgave.

Optimer din Lagerstyring med Opticon Håndterminaler og Mobile Computere

Din pålidelige partner inden for avancerede løsninger til lagerstyring og logistik. Med vores innovative håndterminaler og mobile computere kan du tage din virksomheds effektivitet til næste niveau.

Skab Effektivitet med Opticon H-serien:

Opticon H-serien er designet til at imødekomme kravene i dagens krævende lagermiljøer. Vores H-32 håndterminaler tilbyder en kraftfuld kombination af ydeevne, holdbarhed og brugervenlighed. Udstyret med avancerede funktioner som 1D/2D-stregkodescanning, robust konstruktion og lang batterilevetid, giver H-32-serien dine medarbejdere mulighed for at arbejde effektivt og produktivt i enhver situation.

Tag Kontrollen med Opticon OPH-serien:

Opticon OPH-serien er din ultimative løsning til mobile dataindsamling og lagerstyring. Vores OPH1005 mobile computere kombinerer avanceret teknologi med ergonomisk design og brugervenlighed. Med funktioner som touchskærme, 1D-stregkodescanning og et kompakt design, giver OPH1005-serien dig mulighed for at håndtere selv de mest krævende opgaver med lethed.

Fleksibilitet og Skræddersyede Løsninger:

Uanset om du arbejder inden for detailhandel, logistik, produktion eller sundhedspleje, har Opticon den rette håndterminal eller mobile computer til dine behov. Vores H og OPH-serier tilbyder en bred vifte af modeller og konfigurationsmuligheder, så du kan skræddersy din løsning præcis efter dine krav.

Robust Konstruktion og Lang Levetid:

Alle Opticon håndterminaler og mobile computere er designet til at modstå de hårde forhold, der findes i industrielle miljøer. Med solid konstruktion og pålidelig ydeevne kan du være sikker på, at dine Opticon-enheder vil levere pålidelige resultater dag efter dag.

Vælg Opticon og Oplev Forskellen:

Vælg Opticon håndterminaler og mobile computere, og oplev fordelene ved en mere effektiv og nøjagtig lagerstyring. Med vores avancerede løsninger kan du forbedre produktiviteten, reducere omkostningerne og levere en højere kvalitetsservice til dine kunder.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Opticon håndterminaler og mobile computere kan gøre en forskel i din virksomhed.

Optimer din lagerstyring med Opticon – Din pålidelige partner i logistik og lagerstyring.

Ring til os og få rådgivning

Bliv ringet op