Honeywell/Intermec Håndterminal

Optimer din Lagerstyring med Honeywell Håndterminaler og Mobile Computere

Velkommen til Honeywell, din pålidelige partner inden for avancerede løsninger til lagerstyring og logistik. Med vores innovative håndterminaler og mobile computere kan du tage din virksomheds effektivitet til næste niveau.

Skab Effektivitet med Honeywell Dolphin-serien:

Honeywell Dolphin-serien er designet til at imødekomme kravene i dagens dynamiske lagermiljøer. Vores Dolphin CT40 håndterminaler tilbyder en kraftfuld kombination af ydeevne, holdbarhed og brugervenlighed. Udstyret med avancerede funktioner som 1D/2D-stregkodescanning, robust konstruktion og lang batterilevetid, giver Dolphin CT40-serien dine medarbejdere mulighed for at arbejde effektivt og produktivt i enhver situation.

Tag Kontrollen med Honeywell Thor-serien:

Honeywell Thor-serien er din ultimative løsning til mobile dataindsamling og lagerstyring. Vores Thor VM1A mobile computere kombinerer avanceret teknologi med robust konstruktion og ergonomisk design. Med funktioner som touchskærme, 1D/2D-stregkodescanning, RFID og et bredt udvalg af trådløse forbindelser, giver Thor VM1A-serien dig mulighed for at håndtere selv de mest krævende opgaver med lethed.

Fleksibilitet og Skræddersyede Løsninger:

Uanset om du arbejder inden for detailhandel, logistik, produktion eller sundhedspleje, har Honeywell den rette håndterminal eller mobile computer til dine behov. Vores Dolphin og Thor-serier tilbyder en bred vifte af modeller og konfigurationsmuligheder, så du kan skræddersy din løsning præcis efter dine krav.

Robust Konstruktion og Lang Levetid:

Alle Honeywell håndterminaler og mobile computere er designet til at modstå de hårde forhold, der findes i industrielle miljøer. Med IP-ratinger, der sikrer beskyttelse mod vand, støv og stød, samt solid konstruktion, kan du være sikker på pålidelig ydeevne dag efter dag.

Vælg Honeywell og Oplev Forskellen:

Vælg Honeywell håndterminaler og mobile computere, og oplev fordelene ved en mere effektiv og nøjagtig lagerstyring. Med vores avancerede løsninger kan du forbedre produktiviteten, reducere omkostningerne og levere en højere kvalitetsservice til dine kunder.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Honeywell håndterminaler og mobile computere kan gøre en forskel i din virksomhed.

Optimer din lagerstyring med Honeywell – Din pålidelige partner i logistik og lagerstyring.

Honeywell håndholdte computere kombinerer fordelene ved den almindelige PDA’er og avancerede industrielle mobile computere i en enkelt robust pakke.

Ligesom PDA’er er Honeywell-enheder små og lette. Men de giver målrettet funktionalitet, et taktisk tastatur og forbedret tilslutning, herunder industristandard 802.11x, Cisco®-kompatibilitet og Bluetooth®.

Vores håndholdte computere indeholder:

Den nyeste Android ™- eller Windows®-operativsystemteknologi

Vores SmartSystems ™ enhedsstyringssoftware

Overordnet industrielt design og robusthed

Honeywell’s erfaring indenfor både detailhandel, Field service, og industri giver et unikt udgangspunkt for løse lige netop jeres opgave, fleksibelt og konkurrencedygtigt.

Ring til os og få rådgivning

Bliv ringet op