Etiketter og Farvebånd

BCP er distributør af fragtlabels såsom post, pakke og pallelabels til diverse forsendelser. Vi har fragtlabels som fungere til alle transportvirksomheder som Danske fragtmænd, Post Danmark, GLS, UPS, DHL, TNT ovs. Vi har etiketter fra Intermec by Honeywell & Zebra. Der lagerføres i huset et bredt udvalg af standard etiketter  og forsendelsesetiketter som kan levere disse fra dag til dag.

BCP har en bred vifte af standard labels til diverse fragtfirmaer, så kontakt os på ring eller skriv på Ordre@bcpservice.dk og vi hjælper dig på vej

Fragtlabels

Etiketter til alle distributører lagerføres, fx:

  • Post Danmark fragtlabels
  • GLS fragtlabels
  • UPS fragtlabels
  • DHL fragtlabels

Palleetiketter

Vores palleetiketter leveres i korrekt størrelse, vi oplever derudover i den daglige dialog med kunder at der er i store dele af logistikbranchen er krav til korrekt udformning af palleetiketter i henhold til GS1-128 standard. BCP har et tæt samarbejde med GS1 og hjælper i den forbindelse gerne kunder med at udforme korrekt palletetiket og undgå de gængse fejl.

Pakkelabels

BCP er den førende leverandør af pakkelabels, fragtlabels og etiketter i Danmark. Vi har et meget stort lager af standardvarer til rådighed som sendes fra dag til dag, og kan på kort tid producere kundespecifikke fragtetiketter eller andre former for etiketter til ethvert behov. Vi tilbyder vores ekspertise og rådgivning til jeres valg af etiketløsning.

Ønsker du rådgivning, eller oplysning om pris og leveringstid, så kontakt os på telefon 7174 7035

Vi leverer etiketter & farvebånd fra følgende leverandører:

INTERMEC ETIKETTER & FARVEBÅND

HONEYWELL ETIKETTER & FARVEBÅND

ZEBRA ETIKETTER & FARVEBÅND

DATAMAX ETIKETTER & FARVEBÅND

TSC ETIKETTER & FARVEBÅND

BIXLON ETIKETTER & FARVER

CITIZEN ETIKETTER & FARVEBÅND

SATO ETIKETTER & FARVEBÅND

Findes det du søger ikke på siden – beder vi dig venligst kontakte os på telefon 7174 7035

Aktuelle tilbud

ZEBRA LI3678ER, DS3678ER, ZT610, ZT620, TC77, HONEYWELL PX45, DATALOGIC SKORPIO X5.

Ring til os og få rådgivning

Du har nødvendigvis ikke brug for den dyreste og mest robuste model. Lad os anbefale den rigtige løsning til lige netop din opgave.

Skriv til os